Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Contact informatie

    HET EKOHUIS
    Hoofdweg 77b
    9761 EC Eelde
    (050) 851 1830
    info@hetekohuis.nl

    Openingstijden

    ma 12:00 / 18:00
    di 09:00 / 18:00
    wo 09:00 / 18:00
    do 09:00 / 18:00
    vr 09:00 / 18:00
    za 09:00 / 18:00

    PRIVACYVERKLARING
    De website www.hetekohuis.nl is eigendom van X te Eelde. In deze
    privacyverklaring geven we aan hoe we met de persoonsgegevens omgaan
    waar we via deze site de beschikking over krijgen.
     We verzamelen uitsluitend persoonsgegevens van gebruikers van de
    website die via de mail zelf aangeven de Nieuwsbrief (volledige naam)
    te willen ontvangen. Deze gegevens betreffen uitsluitend hun namen en
    mailadressen.
     De website heeft niet de intentie deze gegevens te verzamelen over
    websitebezoekers die jonger zijn dan zestien jaar (tenzij met
    toestemming van ouders of voogd).
     We bewaren persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om u als
    abonnee op onze nieuwbrief van dienst te zijn.
     We verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden.
     De website hetekohuis.nl maakt geen gebruik van cookies.
     Gebruikers, die zich als abonnee op de Nieuwsbrief hebben opgegeven,
    hebben het recht hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te
    verwijderen met een verzoek naar info@hetekohuis.nl. We zullen zo snel
    mogelijk op uw verzoek reageren.
     Als u het idee heeft dat uw gegevens onvoldoende beveiligd zijn of als er
    aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan s.v.p. contact met ons op
    hetzelfde mailadres.
     Met klachten over de manier waarop een website met uw
    persoonsgegevens omgaat, kunt u terecht bij de nationale
    toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens
    (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).