Het Ekohuis heeft plannen!

Beste klanten, familie, vrienden en kennissen van Het Ekohuis,
In augustus 2014 zijn we gestart met onze biologische winkel aan de Hoofdweg in Eelde. Samen met de medewerkers van Het Ekohuis hebben we een winkel neergezet waar we heel erg trots op zijn. We hebben met onze klanten laten zien dat een biologische speciaalzaak heel goed past in het winkelaanbod van Eelde.

We hadden graag nog een poosje op de plek tegenover het museum gezeten, ware het niet dat Blokker uit Eelde vertrekt. De Hema verhuist naar het pand van Blokker en zal ook de winkelruimte van Het Ekohuis betrekken.

 

Verhuisplannen

Daarom heeft Het Ekohuis verhuisplannen! Dat wat we hebben opgebouwd willen we graag voort zetten op een andere plek in een nieuw, modern winkelpand. Die plek vinden we in één van de in aanbouw zijnde winkel units van Evenhuis en Amerika, vlak naast de huidige winkel van de Hema. De verhuizing zal plaatsvinden rond 1 mei 2017.

 

Crowdfundingplannen

Zo’n verhuizing brengt kosten met zich mee die in het relatief korte bestaan van Het Ekohuis niet zomaar zijn op te brengen.

We werken hard aan een crowdfundingplan om samen met onze klanten en familie, vrienden en kennissen die Het Ekohuis een warm hart toedragen deze verhuizing mogelijk te maken. Daarover heel binnenkort meer.

Via Facebook, de website, nieuwsbrieven en in de winkel zullen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Laat je mailadres achter in de winkel wanneer je graag op de hoogte wilt worden gehouden via een nieuwsbrief. En natuurlijk kun je ons ook altijd bereiken via ons mailadres met vragen, opmerkingen of ideeën.

 

Webadres: www.hetekohuis.nl / E-mailadres: info@hetekohuis.nl

Facebook: https://www.facebook.com/hetekohuis.nl/

 

Samen gaat het ons lukken! Hartelijke groet, vol goede moed en met vertrouwen,

Jan-Erik, Marieke, Esmee, Marit, Esther, Anneke, Nik, Baukje en Berber