Het Ekohuis organiseerde filmavond in Museum De Buitenplaats

DANSEN MET GEHOORNDE DAMES.

 

We kennen het allemaal. Het besef dat het anders moet. Vaak blijft het daarbij. Remeker-kaas makers Jan Dirk en Irene van de Voort hebben hun drang om het over een andere boeg te gooien omgezet in werkelijkheid en laten op inspirerende wijze zien wat er allemaal nodig is om het verschil te maken. Een film over echte verandering verwezenlijken met boeren verstand.

 

Na eindeloos uithouden, stopten ze met doorgaan. Doorgaans krijgen koeien antibiotica en inentingen, maar daar worden ze niet beter van. Niet echt, het blijft symptoombestrijding. Hoe dan wel? Niemand wist wat er gaat gebeuren als je met antibiotica stopt. Het werd zonder die middelen al snel duidelijk dat de koeien helemaal niet in balans waren. Maar hoe herstel je die balans? Hoe krijg je zonder kunstgrepen de koe, het gras en de grond weer gezond? Bekijk hier de trailer

Voorafgaand aan de filmvertoning is er de mogelijkheid om op deze avond de Noorderlicht foto expositie: Portraits of Nature te bezichtigen

 

Uiteraard zal de Remeker kaas te koop zijn na afloop van de film. Door het ontbreken van een mobiel pin apparaat dient de kaas contant afgerekend te worden.

 

 

Wanneer?     12 november 2015

Waar?           Museum de Buitenplaats Eelde /Hoofdweg 76 /9761 EK Eelde

Hoe laat?      Van 18.30 tot +- 22.30

Kosten?        15,00 p.p. (incl. koffie/thee bij aanvang en een drankje na afloop van de film)

 

Het beloofd een verrassende avond te worden!

 

Nieuwsgierig geworden? Geef u dan op in de winkel of stuur een mail naar: opgevenDMGD@gmail.com

 

Vervolgens maakt u de totale kosten voor de toegang over naar NL22RABO0184140579 t.n.v Het Ekohuis/ onder vermelding van uw naam (deze moet corresponderen met de naam waarmee u zich heeft opgegeven)

Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestigingsmail.

 

Bij opgave in de winkel kunt u meteen afrekenen (PIN/contant).