Nieuwsbrief (week 9)

 


Start crowdfundingcampagne zaterdag 4 maart!

We kunnen rustig stellen dat het steeds rumoeriger wordt in Het Ekohuis. Nog een paar dagen en onze crowdfundingcampagne is een feit. Kom langs in de winkel aanstaande zaterdag 4 maart want om 11.00 uur is er een feestelijke start! Ons campagneplan kun je vanaf dat moment ook vinden op de site van CrowdAboutNow via www.crowdaboutnow.nl/hetekohuis .

Waarom campagne via CrowdAboutNow?

Wij hebben er voor gekozen campagne te voeren via het platform CrowdAboutNow. Wil je meedoen, bezoek dan bovenstaande URL en kies uit de verschillende opties. CrowdAboutNow faciliteert datgene wat wij als winkel in zo’n korte tijd niet zouden kunnen organiseren; veilig beheer van de geldstromen binnen de kaders van wet.

Bedankt!

De brainstormsessie van zaterdag 16 februari was geslaagd in meerdere opzichten. Bedankt iedereen die aanwezig was. Het is heel inspirerend om te merken hoe betrokken iedereen is en dat je met elkaar zoveel meer kan! Naast gezelligheid heeft het ook veel goede ideeën opgeleverd om onze plannen te realiseren.

Tegenprestaties

De crowdfundingcampagne maakt het mogelijk om met elkaar mooie plannen te realiseren. Dat betekent dat ook jij mee kunt investeren, al vanaf €50,-.
Hiervoor belonen wij je natuurlijk graag. Lees hier welke tegenprestaties beschikbaar zijn.1. Een shelf voor jezelf | €50,-Verhuis een plank. Aan iedere stellingplank in de winkel komt een kaartje met de naam van degene die de verhuizing van die plank mogelijk maakt. Je ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

2. Groen licht | €50,-

Sponsor een led lamp. Bij iedere lamp komt er in de huidige winkel symbolisch een lampje van papier met de naam van de sponsor aan het plafond te hangen. Het papieren lampje komt ook in de nieuwe winkel bij de nieuwe led lamp te hangen. Je ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

3. Fietsen met de baas | €100,-

Maak een fietstocht met Jan-Erik langs bijzondere biologische locaties en geniet na afloop van een heerlijke lunch. Je ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

4. Betaal nu geniet later | €150,-

Betaal met strippenkaart je boodschappen vooruit. Je ontvangt een strippenkaart met een totale waarde van €150,- (+ €5,00 bonus). Elke strip op de kaart staat voor €5,00 korting per maand. De strippenkaart gaat in op 1-1-2018 en geeft 31 maanden lang recht op €5,00 korting per maand op je boodschappen. Je ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

5. Workshop until you drop! | €250,-

Doe mee aan twee verschillende workshops naar keuze tijdens Het Ekohuis workshopfestival. Je ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

6. Zeg JA tegen ons di-NEE voor twee | €500,-

Geniet van een heerlijk diner voor twee én een inspirerende lezing (max. 20 pers.). Je ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

7. De boer op | €1000,-

Een dagexcursie voor twee personen naar prachtige biologische bedrijven met na afloop een heerlijk diner (max. 20 pers.). Je ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de officiële opening van de nieuwe winkel.

Naast de genoemde tegenprestaties is het ook mogelijk te Investeren door middel van een lening. De looptijd van de lening is 6 jaar. Er wordt in 5 jaarlijkse termijnen afgelost. Het rendement van de lening is 3% per jaar en wordt in geld uitgekeerd.Je ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de officiële opening van de nieuwe winkel.
Wie de rente op de lening in de vorm van producten uit Het Ekohuis wil ontvangen vragen we even contact op te nemen met Het Ekohuis.

En verder in Het Ekohuis …

Nieuw: Pane-maire broden

Onze bakker, Zonnemaire, heeft een nieuwe serie Franse broden ontwikkeld, Pane-maire. Het unieke aan deze broden is het lange proces; ze zijn ruim 40 uur onderweg! Het idee hierachter is dat het deeg zich volledig en in alle rust kan ontwikkelen. Het zogenaamde voordeeg krijgt een etmaal de tijd om te rijpen, waarna ieder deegstuk (ieder brood) in een apart rijstbakje gaat voorrijzen. Deze rijsttijd zorgt voor de luchtigheid in het brood. Daarna gaat het nog eens 16 uur in de koeling om haar aroma volledig te ontwikkelen. Tenslotte wordt het brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Dit leidt volgens de bakker tot een smeuïg broodje met een krokante, dunne korst.

Cursus voedingsleer

Samen nog meer mensen enthousiast maken over biologische voeding. Wij vinden het erg belangrijk onze klanten goed te kunnen informeren en adviseren. Daarom is een aantal van onze medewerkers bezig met de zevendaagse cursus ‘Voedingsleer met productkennis’. Het is een goede basiscursus over diverse onderwerpen als het verhaal achter een product, de bewerkingen van een product maar ook feiten en fabels. De cursus wordt verzorgd door Henny de Lint.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Ons mailadres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*