Over HET EKOHUIS

Wij heten U welkom in het Ekohuis

Jan-Erik Stuit

HET EKOHUIS

Het Ekohuis is een moderne biologische winkel met een frisse uitstraling die een brede doelgroep aanspreekt. Door de aantrekkelijke presentatie, duidelijke informatie over de producten en leuke acties wordt de drempel naar biologisch en duurzaam winkelen verder verlaagd. In de winkel vind men alles voor een gezonde en omgevingsbewuste leefstijl. Alle dagelijkse boodschappen kunnen er gedaan worden, in een winkel waar het prettig vertoeven is, producten er vers zijn en waarbij informatie geboden wordt over herkomst en productiewijze. Een deel van het assortiment komt uit de streek.

Door bewust te kiezen voor een winkel met een eigen formule, hebben wij de keuze van het assortiment zelf in de hand. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant. Wij staan dan ook altijd open voor Uw vragen en suggesties betreffende onze producten.

Naast ons elke dag vers afgebakken biologisch brood hebben wij een grote verscheidenheid aan glutenvrije producten. Ook kunt U bij ons terecht voor voedingssupplementen.

Onze leveranciers

Biologische Bakker
Zonnemaire – www.zonnemaire.nl

Biologisch verswaren
Odin – www.odin.nl

Biologische levensmiddelen
Odin – www.odin.nl
Udea – www.udea.nl

Drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen
Holland Pharma – www.hollandpharma.nl/